Confidenţialitate

Franța: Un bărbat înarmat cu un cuțit, împușcat mortal de polițiști pe aeroportul Charles de Gaulle

Incident miercuri dimineață, pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost împușcat mortal de polițiștii francezi. Bărbatul ar fi avut un comportament agresiv.

Potrivit surselor citate de BFMTV, ofițerii de poliție l-au somat în repetate rânduri să lase cuțitul, însă individul a refuzat și s-a îndreptat amenințător spre ei.

Ulterior, polițistii de frontieră l-au împușcat mortal în abdomen.

„Dând dovadă de calm, poliția a neutralizat în această dimineață un individ amenințător care avea o armă albă, pe aeroportul Roissy Charles de Gaulle”, este mesajul transmis de poliția din Paris pe contul său de Twitter.

Potrivit informațiilor BMFTV ar fi vorba despre un om fără adăpost.

Un fotograf al France Presse, care a asistat la scenă, a explicat că „un bărbat înalt de culoare a ținut spre poliție un obiect care arăta ca un cuțit. A fost somat, dar el a avansat și un polițist a tras. S-a tras un singur foc”, a spus martorul.

Bărbatul a murit din cauza rănilor. El nu a făcut nicio afirmație de natură teroristă, conform informațiilor publicate de Le Figaro.

Citește și: Franța: Polițiștii din Paris verifică magazinele pentru a fi siguri că ușile sunt închise atunci când este folosit aerul condiționat

Foto: Shutterstock