Confidenţialitate

Naționala României a sărbătorit calificarea la Euro 2024 la un restaurant din Capitală, pe melodiile trupei Cargo sau Eros Ramazzotti | AUDIO

Fotbaliștii din echipa națională a României au sărbătorit în stil mare calificarea la EURO 2024 chiar de pe primul loc. După ceremonia de pe teren, aceștia s-au strâns la un restaurant select din Capitală și s-au distrat pe melodiile trupei Cargo sau Eros Ramazzotti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorii și staff-ul naționalei au sărbătorit pe teren, unde, imediat după fluierul final, s-a organizat o ceremonie.

Arena Națională a fost inundată de confetti, iar jucătorii au rămas pe teren pentru a se bucura împreună cu fanii care au inundat stadionul cu luminile telefoanelor mobile.

După aceea, jucătorii și staff-ul, alături de soții și partenere, au mers la un restaurant de pe Calea Floreasca, pentru a se bucura de performanța lor. Atmosfera a fost animată de cântărețul lui Adi de la Vâlcea care le-a cântat, iar tricolorii au făcut dedicaţii pe bani.

Ultima dată când România a reuşit să se califice la un Campionat European a fost în anul 2016. Tricolorii urmează să îşi afle adversarii la Euro 2024 pe 2 decembrie, după tragerea la sorţi de la Hamburg.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Sângele unei momeli pentru pescuit ar putea crește performanțele fizice. L’Equipe: Un ciclist de la Turul Franței i-ar fi cerut unui medic detalii despre substanță