Confidenţialitate

Fostul primar al Capitalei, Ștefănel Dan-Marin, va ataca hotărârea prin care a fost înlăturat din funcție

Fostul primar al Capitalei – Ștefănel Dan Marin – va ataca în instanță hotărârea prin care a fost înlăturat din funcție.

În opinia sa, decizia luată de Consiliul General este ilegală, iar motivele sunt ”bazaconii”.

”Pe ei i-a interesat să ajungă la ‘ciolan’” – a declarat Ștefănel Marin pentru agenția națională de presă.

 

Ștefănel Dan-Marin susține că va ataca hotărârea la secția de contencis administrativ a Tribunalului București.

El consideră că decizia luată de consilierii generali ai Capitalei – prin care a fost înlăturat din funcția de primar general – este ilegală.

“Este un neadevăr tot ce au spus în acea expunere de motive. Pe ei i-a interesat să ajungă la ‘ciolan’ acum, când mai sunt niște bani în bugetul Primăriei. Tot ce au scris acolo sunt numai bazaconii. Au încercat pe partea de corupție, au văzut că nu le iese nimic, pentru că mi-am văzut de treaba mea, au văzut că nu am făcut niciun fel de contract nici eu, nici prin interpuși, nici prin interpușii interpușilor. Au zis: ‘Cu ce să-l facem să plece pe ăsta, că nu vrea să ne numească directori, să ne lase în continuare să lucrăm și a început să spună din casă”. Și atunci s-au supărat, au dat mâna ‘aripa Negoiță’ cu PSD, PNL și parte din PMP”,   a declarat fostul edil pentru Agerpres.

Pe de altă parte, Ștefănel-Dan Marin a publicat pe pagina sa de Facebook o listă cu opt persoane care, susține el, i-au fost propuse pentru funcții de conducere în Primăria Capitalei și pe care a refuzat să le numească.

Printre ele figurează și o persoană propusă la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor.

Fostul primar a fost demis – prin vot – de consilierii generali pe 24 noiembrie, la două luni după ce fusese desemnat în locul lui Sorin Oprescu.