Confidenţialitate

Fortnite Monopoly se lansează și în România

Două dintre cele mai populare jocuri ale momentului, unul video, altul de tipul board game, sunt combinate în Fortnite Monopoly, o rețetă care deja a avut mare succes pe alte piețe, unde s-a lansat înaintea României.

Jocul va fi disponibil în magazinele din țară începând cu 17 decembrie. Lansarea vine după ce Fortnite Monopoly a debutat, în toamnă, în Marea Britanie și S.U.A, devenind rapid un fenomen.

Gameplay-ul, designul și componentele celui mai nou Monopoly includ elemente din celebrul joc video Fortnite, ediția fiind introdusă ca urmare a parteneriatului dintre producătorul global de jocuri și jucării Hasbro și Epic Games, compania care a lansat Fortnite.

Monopoly Fortnite aduce fanilor o nouă construcție a jocului video. Aceștia sunt purtați în acțiunea jucător vs. jucător a Fortnite, li se permite să ducă rolul din Battle Royal în lumea reală, au la dispoziție accesorii care fac ca experiența să semene cu uimitoarele bătălii pentru care jocul video este celebru.

Jucătorii pot revendica locații, pot înfrunta adversarii și trebuie să evite ”Marea Furtună” pentru a supraviețui. Printre elementele inspirate din jocul video, fanii regăsesc locațiile Fortnite, dar și comorile ascunse. Jucătorii pot cumpăra Health Points( HP) cu banii Monopoly.

După ce au ales un personaj, aici având la dispoziție 27 de costume, fanii pot revendica health pack-uri, pot construi ziduri de apărare, pot produce distrugeri adversarilor. După tura fiecărui jucător, ”Marea Furtună” se dezlănțuie și trebuie evitată pentru a nu pierde Health Points. La fel ca în Fortnite, ultimul rămas în joc câștigă.

”Suntem onorați de colaborăm cu Epic Games și să aducem un brand de renume, cum este Monopoly Fortnite, în România. Fortnite a devenit rapid un fenomen la nivel mondial, iar fanii au acum posibilitatea să experiementeze Battle Royale, să gândească strategii extrem de interesante prin intermediul Monopoly. Vor avea parte de toată distracția, jucând alături de prieteni.”, declară Larisa Popescu, brand manager Monopoly România.

Colaborarea dintre Hasbro și Epic Games include și o colecție NERF de blastere Fortnite și accesorii, ce urmează a fi lansată în 2019.