Confidenţialitate

Floyd Mayweather vs. Conor McGregor: Final aşteptat

“Meciul secolului” dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor nu a produs nicio surpriză. Americanul multiplu campion mondial la box profesionist s-a impus prin knock-out tehnic după 10 preprize, în faţa irlandezului dublu campion în MMA – lupte în cuşcă.

La T-Mobile Arena din Las Vegas, a fost pusă în joc o centură la categoria semimijlocie, versiunea WBC, placată cu 1,5 Kg de aur şi mii de pietre preţioase: diamante, safire şi smaralde.

McGregor a fost avertizat de mai multe ori de arbitru pentru lovituri nepermise, iar după 5 runde a început să cedeze fizic. Lângă ring au asistat la meci multe mari vedete, ca Bruce Willis, Dwayne “The Rock” Johnson, LeBron James, Mike Tyson sau rapperul Puff Daddy.

McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). El a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi 3 înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul a disputat primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather are acum în palmares 50 de victorii şi nicio înfrângere, egalând recordul legendarului Rocky Marciano, care a boxat în anii ’50 la categoria grea.

7.000.000 de dolari/rundă pentru Conor McGregor

Floyd Mayweather, care este cel mai bogat sportiv din lume, cu o avere de peste 850 de milioane de dolari, ar putea obţine peste 250 de milioane de dolari în urmă acestui meci, depăşind astfel pragul unui miliard de dolari câştigaţi din box.

Conor McGregor va încasa cel puţin 70.000.000, o sumă uriaşă, având în vedere că cea mai mare bursă a lui din MMA a fost de 3 milioane de dolari.