Confidenţialitate

Floyd Mayweather intră în UFC

Unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, Floyd Mayweather Jr. vrea să debuteze și în sporturile full-contact, în cea mai cunoscută promoție de pe glob: “Ultimate Fighting Championship”.

Retras din boxul clasic neînvins în 50 de meciuri și câștigător a 6 titluri de campion mondial la 5 categorii diferite de greutate, Mayweather are 42 de ani și a declarat zilele trecute că nu va mai reveni în ring, fiindcă nu mai are nimic de demonstrat și nu vrea să își pericliteze sănătatea.

El a publicat însă vineri o poză alături de conducătorul UFC, Dana White, anunțând că pregătesc împreună un eveniment spectaculos pentru anul viitor.

Supranumit “Money”, datorită averii uriașe pe care a acumulat-o din box, Floyd Mayweather a mai întâlnit luptători din alte sporturi, însă doar în meciuri de box clasic.

El i-a învins pe asfel, fără nicio problemă, pe campionul din arte marțiale mixte – irlandezul Conor McGregor și pe kickboxerul japonez Tenshin Nasukawa, care i-a rezistat în ring mai puțin de 3 minute.