Confidenţialitate

Florin Cîțu, apel către populație: Nu trebuie să ne relaxăm | AUDIO

Premierul face un nou apel la populație să poarte mască și să respecte regulile impuse din cauza pandemiei, în condițiile în care crește de la o zi la alta numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Premierul Florin Cîțu a făcut aceste afirmații la Focșani, unde a discutat cu autoritățile locale despre investiții, apoi a mers să viziteze un centru de vaccinare.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 4.064 cazuri noi de coronavirus și 69 de decese. Printre persoanele care au murit din cauza complicațiilor generate de COVID-19 se află și o fată de 17 ani, cu comorbidități.

”Nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să purtăm mască în spațiul public, de fiecare dată. Ați văzut că a început să crească iarăși numărul persoanelor care sunt depistate pozitiv și depinde doar de noi să menținem situația sub control. Dacă noi nu respectăm regulile, veți vedea că situația se va înrăutăți. Purtăm mască, distanțare socială, dezinfectant. E foarte, foarte important dacă vrem să menținem această situație sub control. În același timp voi lupta, așa cum am luptat și anul trecut, ca economia să rămână deschisă. Doar cu o economie deschisă putem să plătim acest cost al pandemiei care și anul acesta pare că va fi unul ridicat”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Sursa foto: Guvernul României

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.