Confidenţialitate

Fiul lui Sile Cămătaru, reținut în București. Polițiștii au tras foc de avertisment

Fiul celebrului interlop Sile Cămătaru a fost reținut aseară de polițiștii din București.

Albert Balint, în vârstă de 32 de ani, era căutat de aproape două luni de oamenii legii din Timișoara după l-a înjunghiat pe un bărbat în fața unui local din oraș. Balint este acuzat de săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe.

Fiul lui Sile Cămătaru se afla la volanul unei mașini cu numere străine pe o stradă din București și nu a oprit la semnalul unui echipaj de poliție. Oamenii legii au trecut la urmărirea lui. Albert Balint și-a abandonat la un moment dat mașina și a încercat să fugă. Polițiștii au fost nevoiți să tragă un foc de avertisment în aer și astfel au reușit să îl prindă. L-au dus la secția 19 de poliție pentru audieri și au constatat că bărbatul nu avea carnet de conducere și, mai mult, era căutat de polițiștii din Timiș.

Albert Balint este acuzat că în 19 octombrie l-a lovit cu un cuțit pe un tânăr în fața unui club de manele din oraș.

Victima, un alt membru al lumii interlope din Timișoara, audiat în ultimele săptămâni de două ori într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și într-unul de agresiune, membru al grupării Boncu, a ajuns la spital după incidentul din fața clubului de manele.

Scandalul între cei doi a început după ce timișoreanul, băut fiind, a lovit-o pe iubita lui Balint și a încercat să intre în clubul pe care această îl administra. Fiul lui Sile Cămătaru l-a dat afară din local după care a mers după scandalagiu și l-a lovit cu cuțitul.

Albert Balint a fugit imediat după incident din Timișoara și a fost dat în urmărire națională. Balint mai are o condamnare de 5 ani pentru trafic de droguri.