Confidenţialitate

Firea: Înţeleg că sunt unii consilieri generali care vor să stea sub plapumă | VIDEO

Primarul general al Capitalei le-a răspuns, luni, consilierilor generali care au criticat convocarea unei ședințe a forului din care fac parte.

“Îmi pare foarte rău că sunt unii consilieri generali, în special din partea PNL, care nu au înţeles gravitatea situaţiei şi care au făcut, aseară, declaraţii total nepotrivite cu privire la convocarea unei şedinţe de Consiliul General. Câte vreme medicii, asistentele, personalul de la Salvare, de la SMURD… De asemenea, poliţiştii, pompierii, funcţionari publici lucrează, inclusiv vânzătorii de la farmacii şi de la magazinele alimentare, precum şi persoanele care sunt implicate în asigurarea serviciilor de utilitate publică merg la muncă, înţeleg că sunt unii consilieri generali care vor să stea sub plapumă… Haideți să-i izolăm în special pe seniori, dar noi care trebuie să punem osul la treabă, să punem osul la treabă! Mi se pare total nepotrivit să te ascunzi în calitate de consilier general şi să nu îţi rupi câteva minute să vii la o şedinţă care respectă toate normele de sănătate şi toate principiile transmise de la Comitetul Naţional Pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, a declarat primarul Capitalei.

Echipată cu mască de protecție și mănuși chirurgicale, Gabriela Firea a anunțat, în debutul ședinței, că primăria Capitalei va achiziționa un aparat de dializă necesar bolnavilor de COVID-19, internați la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”.

Un al proiect aflat pe ordinea de zi vizează asistență stomatologică de urgență în centrele primăriei, inclusiv pentru adulți.

Consilierii generali ai Capitalei au acces în sală în grupuri de câte opt și își vor exprima votul în scris.