Confidenţialitate

Filmul “Youth”, cu Mădălina Ghenea în distribuţie, va rula, începând de vineri, în cinematografele din România

Filmul “Youth”, regizat de Paolo Sorrentino, cu actrița româncă Mădălina Ghenea în distribuție, va rula din 22 ianuarie în cinematografele românești, transmite AGERPRES.

“Youth” spune povestea a doi vechi prieteni, un dirijor şi compozitor, interpretat de Michael Caine şi un regizor, jucat de Harvey Keitel, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi.

Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Din distribuţia acestei pelicule fac parte nume mari ale cinematografiei internaţionale, printre care: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano și Jane Fonda.

De asemenea, “Youth” se află pe lista nominalizărilor de la premiile Oscar 2016 pentru “cea mai bună coloană muzicală” cu piesa “Simple Song 3”.

Regizorul Paolo Sorrentino a câştigat premiul Oscar în 2014 cu filmul “The Great Beauty”, la categoria “cel mai bun film străin”, dar și Golden Globe și BAFTA, alături de alte numeroase distincții.

https://www.youtube.com/watch?v=SN6mB_31uPA