Filmul de groază „Călugăriţa: Misterul de la mănăstire”, filmat în România, în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul de groază “Călugăriţa: Misterul de la mănăstire” a urcat în fruntea box-office-ului nord-american în primul weekend de la lansare.

Cea mai recentă peliculă din universul ”Conjuring”,“Călugăriţa: Misterul de la mănăstire”, filmat în întregime în România, spune povestea unui preot, care alături de o tânără novice şi un sătean, anchetează prezenţa unui demon la o mănăstire.

După ce o tânără călugăriţă de la o mănăstire din România se sinucide, un preot cu un trecut zbuciumat şi o măicuţă novice sunt trimişi de Vatican să investigheze cauzele. Împreună trebuie să descopere secretul profan care ameninţă abaţia.

Riscându-şi vieţile, credinţa şi chiar sufletele, aceştia se vor confrunta cu forţa malefică a calugăriţei demonice, pe care publicul a mai văzut-o în filmele „Trăind printre demoni”. Toate acestea vor transforma mânăstirea într-un câmp de luptă îngrozitor între cei vii şi cei blestemaţi.

Filmul produs de Warner Bros şi avându-i în rolurile principale pe Demián Bichir, Taissa Farmiga şi Jonas Bloquet a încasat 53,5 milioane de dolari.

Pe cea de-a doua poziţie în box-office, cu încasări de 13,6 milioane de dolari, se află ”Crazy Rich Asians”, adaptare după cartea cu acelaşi nume de Kevin Kwan.

”Peppermint”, care ocupă cea de-a treia poziţie în box-office cu încasări de 13,2 milioane de dolari, spune povestea unei femei (Jennifer Garner) ai cărei soţ şi fiică sunt asasinaţi şi care începe o luptă pe cont propriu cu grupările mafiote, cu poliţiştii şi judecătorii corupţi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS