Confidenţialitate

Fabricile de medicamente generice vor fi incluse între companiile care vor beneficia de compensarea facturilor la energie | AUDIO

Președintele PSD, Marcel Ciolacu spune că aceasta va fi una dintre modificările pe care social-democrații le vor aduce Ordonanței 119 care va intra mâine în dezbatere în Senat, aceasta fiind prima cameră sesizată.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Ținând cont că fabricile de medicamente generice au un peț plafonat la medicamente, dacă nu intervenim, în acel moment acele medicamente dispar de pe piața din România. Și cred că nu ne dorim acest lucru. Normal că dacă statul a plafonat un preț la aumite medicamente să vină solidari și să se încadreze în costurile de producție”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD mai spune și că intenționează să schimbe regula prin care compensarea se acordă clienților casnici în funcție de consumul de anul acesta, nu în funcție de media consumului din anul trecut.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

„Din punctul nostru de vedere, totul se raportează în timp real. Nu pot să-ți cer să faci economie și tu vei beneficia de această economie peste 12 luni. E un nonsens”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Președintele PSD: Prețul carburanților va fi compensat de stat în continuare | AUDIO