Exit-poll: Clotilde Armand (USB) noul primar al Sectorului 1 al Capitalei

Rezultat surprinzător în Sectorul 1 al Capitalei. Candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul Clotilde Armand a obținut cele mai multe voturi, arată exit-poll-ul IRES comandat de Digi 24.

Clotilde Armand a obținut  31,4%, conform rezultatelor exit-poll-ului IRES.

Clotilde Armand nu e însă convinsă că a câștigat primăria Sectorului 1. Aceasta a declarat duminică seara că se simte foarte onorată în cazul în care a câştigat, dar că este dezamăgită de prezenţa mică la vot.

“Dacă am câştigat, sunt foarte onorată, dar dezamăgită că am câştigat cu o participare mică la vot. Dacă am câştigat va trebui să muncim foarte mult şi vom începe cu sectorul 1 Bucureşti şi să facem în toată ţara, dar trebuie să ne grăbim pentru că România e de salvat. Sunt foarte ambiţioasă pentru România”, a spus Clotilde Armand.

Aceasta a mai precizat că priorităţile sale, în cazul în care va fi primarul sectorului 1, vor fi atragerea fondurilor europene, transparentizarea completă a sistemului, eliminarea corupţiei.

“România are un potenţial extrem de mare, este o ţară care are multe, multe atuuri, o ţară care trebuie să fie la acelaşi nivel ca vestul Europei şi clasa politică o ţine în jos”, a subliniat Clotilde Armand.

Candidatul USB s-a mai arătat dezamăgită că partidul său a avut o prezenţă mică la televiziunile de ştiri şi a amintit că pe parcursul întregii campanii a fost prezentă pe stradă şi a vorbit cu oamenii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS