EXCLUSIV Roman Burlaca, regizorul din spatele Carla’s Dreams, la primul interviu video în România – VIDEO

Videoclipurile Carla’s Dreams sunt impresionante şi de fiecare dată reuşesc să adune milioane de vizualizări pe YouTube. Pe lângă muzica specială promovată de moldovenii de la Carla’s Dreams, imaginile trezesc de multe ori reacţii puternice între cei care le văd şi mii de comentarii în reţele sociale.

În spatele acestor videoclipuri stă un student la regie, aflat acum în ultimul an, care a reuşit performanţa ca în mai puţin de patru ani să regizeze aproximativ 30 de videoclipuri, în special pentru artişti din Moldova, dar şi pentru români, colaborarea cu trupa Carla’s Dreams fiind biletul de intrare pe piaţa autohtonă. În prezent îşi negociază accesul în lumea cinematografiei, iar pentru finalul studiilor lucrează la un scurt-metraj cu o poveste extrem de interesantă.

Are propria casă de producţie, care colaborează şi cu Antler Pro din Statele Unite ale Americii, unde are grijă de viitorul unei „armate” de oameni alături de care lucrează zi de zi. Deşi este un manager şi un regizor cu mult succes, Roman Burlaca este prietenos, modest şi gata să înveţe lucruri noi. De altfel, Roman Burlaca spune că vede viaţa de artist total diferit:  “Sunt un tânăr căruia îi place ceea ce face, care nu are regrete, scopuri, ci mai degraba satisfacţie şi plăcerea din munca pe care o face.”

“Eu m-am trezit în mijlocul acţiunii, nu am avut aşteptări. Am dat la Academia de Artă din Chisinau [..] şi într-o buna zi mi-am dat seama incepe sa se invarta roata şi că eu trebuie să fiu înaintea ei, să mă autodepăşesc de fiecare dată. Pentru că dacă nu o fac la fiecare produs, risc să mă plafonez, să devin neinteresant”, îşi descrie Roman Burlaca viziunea.

Tabloidele româneşti au scris că Roman Burlaca ar fi omul cu mască de la Carla’s Dreams. Cum cei doi apar împreună la filmări sau în locuri publice, teoria este mai greu să dovedit şi a fost infirmată de ambii artişti. Totuşi, în interviul acordat în exclusivitate pentru Europa FM, Roman Burlaca vorbeşte despre misterul şi controversele care alimentează succesul, dar şi despre modul în care au reacţionat cei din jur când s-a vorbit despre el ca solistul Carla’s Dreams.

Toader Păun a reuşit să stea de vorbă cu Roman Burlaca, într-un amplu interviu, primul interviu video acordat de regizorul, în vârstă de 23 de ani, presei din România. Imagine şi montaj, Valentin Pop.