Confidenţialitate

Excelența Sa dl. Søren Jensen, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România, lansează la Europa FM piesa “Christmas With You” într-o nouă versiune – VIDEO

Compus de Ambasadorul Danemarcei, Excelența Sa dl. Søren Jensen, și interpretat de echipa Regatului Danemarcei în România, “Christmas With You” urmărește o poveste cu o notă aparent tristă: personajul principal e departe de casă în perioada sărbătorilor și tot ceea ce își dorește de Crăciun este să fie cu cei pe care îi iubește.

Piesa a fost înregistrată în beneficiul MagicHome și MagiCamp anul trecut, iar azi, de Sf. Nicolae, “Christmas With You” este relansat într-o versiune nouă care beneficiază de vocile corului de copii Bravissimo.

”Am primit un minunat ajutor din partea Bravissimo. Un cor minunat de copii români cu vârste variate, de la 6 ani la vârsta adolescenței. Au voci minunate și au adăugat o emoție frumoasă, de Crăciun, cântecului.
Beneficiarii colindului fiind copiii, ne-am gândit că este o idee bună să includem și copii în piesă”, explică Excelența Sa dl. Søren Jensen.

În Clubul de Weekend, la Europa FM, Excelența Sa dl. Søren Jensen a acceptat provocarea lui Toader Păun de a intra în rolul unui DJ de radio și a prezentat piesa “Christmas With You”.


“Christmas With You”
are parte și de un videoclip, lansat vineri dimineața pe pagina de Facebook Embassy of Denmark in Romania.