Confidenţialitate

Feli, la Europa FM Live pe Plajă: “De ce simt gelozii, de ce am de ce-uri? Am fost într-o căutare continuă de sine” | VIDEO

Sâmbătă, 14 august, Feli a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă, unde a încântat publicul strâns pe plaja dintre Venus și Saturn.

Cântăreața a povestit în culisele Live Pe Plaja 2021 despre cum a fost perioada pandemiei pentru ea:

“Am fost într-o căutare continuă ca să văd cine sunt! Am avut perioade în care am avut mici invidii pe colegii de breaslă. Am vrut să văd de unde vin invidiile astea. Dacă au sens, dacă nu-și au sens. De ce simt asta? De ce simt gelozii, de ce am de ce-uri? Am fost într-o căutare continuă de sine”, a mărturist artista.

“Cred că este cea mai emoționantă piesă pe care am scris-o vreodată. Nu zic pe care am scris-o până acum, pentru că sunt sigură că nu voi mai scrie o astfel de piesă. Este singura piesă pe care nu pot să o cânt, efectiv”, a spus Feli în backstage la Europa FM Live pe Plajă despre piesa “Două inimi“, inspirată de fiica ei, Nora Luna.

Europa FM Live pe Plajă continuă până la finalul lunii august, în fiecare sâmbătă și duminică cu alți invitați pe scena aflată pe plaja Europa FM, dintre Venus și Saturn. Sâmbătă și duminică, 21 și 22 august, de la ora 20:00, pe scena de la malul Mării Negre vor urca Voltaj, The Motans, Tiny Tigers și Olga Verbițchi.

Foto: Marius Mantea