Confidenţialitate

Emilian, la Europa FM Live pe Plajă: “Voi lansa o piesă pe 20 august, o piesă împreună cu o artistă care mie îmi place extraordinar de mult” | VIDEO

Emilian, artistul care a creat o atmosteră de zile mari pe plaja dintre Venus și Saturn, a povestit în culisele Europa FM Live Pe Plajă 2021 despre cum a fost perioada pandemiei pentru el și cum s-a simțit pe scenă după o pauză atât de lungă.

“Sunt foarte fericit că văd un pic de normalitate și văd oamenii care vin la scenă, văd oameni care îmi cântă piesele și pentru mine, acesta este cel mai frumos cadou”, a spus Emilian.

“În pandemie, m-am concentrat foarte mult pe partea de social media, m-am concentrat foarte mult să scriu piese, am început să mă descopăr mai bine și ușor-ușor, încep să lansez piese mai multe”, a continuat artistul.

“Voi lansa o piesă pe 20 august, o piesă împreună cu o artistă care mie îmi place extraordinar de mult. Este vorba despre Theo Rose. Abia aștept să lansez piesa aia. Va fi altceva”, a dezvăluit Emilian.

Europa FM Live pe Plajă continuă până la finalul lunii august, în fiecare sâmbătă și duminică cu alți invitați pe scena aflată pe plaja Europa FM, dintre Venus și Saturn. 

Sâmbătă și duminică, 21 și 22 august, de la ora 20:00, pe scena de la malul Mării Negre vor urca Voltaj, The Motans, Tiny Tigers și Olga Verbițchi.

Foto: Marius Mantea