Confidenţialitate

Europa FM i-a dus pe copiii de la Asociația “Ana și Copiii” la Expoziția Comorile Egiptului Antic

Europa FM împreună cu Expoziția Comorile Egiptului Antic desfasoară în această perioadă o campanie prin care oferă șansa elevilor să descopere o colecție impresionantă de exponate – artefacte originale și replici fidele ce oglindesc etapele de dezvoltare ale Egiptului Antic.

Copiii de la Asociația “Ana și Copiii” sunt printre câștigătorii care au vizitat expoziția în cadrul concursului propus pe europafm.ro. După ce au văzut peste 300 de exponate, replici și originale, aceștia au fost impresionați, mai ales că multe dintre obiecte provin din colecții private sau sunt reproduceri despre care au citit în cărțile de istorie.

Asociaţia „Ana şi Copiii” este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Îți poți înscrie și tu clasa în concursul de pe europafm.ro și poți vizita expoziția Comorile Egiptului Antic până la sfârșitul lunii iunie!