Confidenţialitate

Eugen Orlando Teodorovici va candida la preşedinţia României în 2024 | AUDIO

Eugen Orlando Teodorovici a anunţat că va candida la preşedinţia României la alegerile de anul viitor. I-ar putea înfrunta pe Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Dacian Cioloș si pe mai puțin cunoscutul Călin Georgescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fost ministru în Guvernele Ponta şi Dăncilă, Eugen Orlando Teodorovici și-a anunțat intenția de a candida la cea mai înaltă funcție în stat. E susținut de Blocul Suveranist Român – o coaliție de mai multe partide înființată cu doar două luni în urmă.

Din acest Bloc face parte și Partidul Neamul Românesc – condus de fostul deputat PSD Ninel Peia, care susținea că Protecția Copilului îți va lua copilul dacă nu vrei să-l vaccinezi, dacă lipsește de la școală sau vrea să-și schimbe sexul și tu nu ești de acord.

Și independentul Călin Georgescu se visează președintele românilor. În trecut a fost susținut de AUR pentru postul de premier, deși nu este membru al acestui partid. Acum este susținut de un partid obscur – Români pentru România – al cărui proiect de țară se numește „Hrană- Apă – Energie”.

„Dacă PNL îmi va cere, eu nu pot să zic nu” – așa răspundea Nicolae Ciucă la întrebarea despre asumarea unei candidaturi la prezidențiale. Și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a sugerat o candidatură ca independent, odată cu lansarea unei cărți despre un nou plan de țară.

Iar Dacian Cioloș a mărturisit că este gata să facă orice e nevoie pentru ca românii să nu fie în 2024 în situația de a alege între PSD și AUR.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Mircea Geoană, la Europa FM, despre prezidențialele din 2024: Voi lua o decizie după ce termin la NATO. Contractul meu este până în octombrie | VIDEO