Confidenţialitate

Ediție Specială România în Direct: Vlad Voiculescu răspunde întrebărilor tale | VIDEO

Destituit intempestiv din postul de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu vine luni la România în Direct, pentru a răspunde întrebărilor voastre și, totodată, vă va asculta opiniile despre actuala criză guvernamentală .

Ce crezi despre mandatul său? Dar despre viitorul său politic. Ce îi reproșezi și cu ce te-a mulțumit?

Vlad Voiculescu a avut un prim răspuns public după demiterea sa. L-a acuzat pe premierul Florin Cîțu c-a deveni ”primul epidemiolog al țării” și a lăsat o problemă de rezolvat pentru colegii săi, legată de numărul deceselor de COVID. Fostul ministru nu a dat detalii despre ce va face mai departe.

Luni, la România în Direct, Cătălin Striblea îl aduce pe Vlad Voiculescu pentru a răspunde, la Europa FM, întrebărilor tale!

De la ora 13 și 15 minute, poți lua parte la România în Direct sunând la +40372.069.599, număr cu tarif normal.

Emisiunea va fi în direct pe frecvențele Europa FM, dar și video pe pagina de Facebook Radio Europa FM și pe europafm.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Premierul Florin Cîțu i-a înaintat șefului statului, miercuri, documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății și a Andreei Moldovan din postul de secrater de stat.

Vineri, într-o conferință de presă, Vlad Voiculescu a răspuns criticilor privind modul de comunicare și de luare a unor decizii și a lansat mai multe acuzații grave. Fostul ministru al Sănătăţii a afirmat și că nu există un singur loc în Sănătate care să nu fie afectat de politizare, cu referire la directorii Direcţiilor de Sănătate Publică.

“Mandatul meu s-a încheiat acum două zile şi asta a pus punct unui şir de 113 zile. 113 zile de mandat şi 113 zile, dacă vreţi, de ciocniri între mentalităţi. Nu cred că este nimic nou. Şi acesta este şi motivul pentru care mulţi dintre noi am intrat în politică, nu pentru a schimba doar lucruri punctuale, ci pentru a încerca să schimbăm şi lucrurile mai mari şi anume mentalităţile. La asta se reduce totul mai devreme sau mai târziu.

Sunt aici să vă spun – şi m-am gândit mult care să fie abordarea – aş prefera să fiu cât se poate de sincer şi să vă spun că în continuare mi-e teamă pentru oamenii din ţara asta, pentru cei care au nevoie de ajutor, pentru cei care sunt văzuţi de politicieni pur şi simplu ca electorat.

Îmi e teamă pentru oamenii buni din sistem, de asemenea, cei care aşteptau o schimbare de multă vreme, cei care au văzut în ceea ce s-a întâmplat zilele astea realitatea, şi anume că dacă superi prea tare sistemul, atunci nici nu mai are nevoie de argumente pentru a te elimina”, a spus Vlad Voiculescu într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

România în direct este lider de audiență la nivel național între stațiile private, fiind programul cu cea mai mare cotă de piață în orașele țării, potrivit datelor din ultimul Studiu de Audiență Radio.