Confidenţialitate

Vlad Voiculescu spune că numărul deceselor din cauza COVID este mai mare decât cel raportat oficial | AUDIO

Acuzații grave lansate de fostul ministru al Sănătății:

Vlad Voiculescu a lăsat să se înţeleagă că, în realitate, ar fi murit mai multe persoane. În mandatul său a deschis o anchetă pentru a verifica aceste date, însă nu a fost finalizată:

„Nu aș vrea să arunc cu numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale. Vă spun că există o diferență, există indicii că e xistă o diferență între decesele raportate într-o anumită platformă, coronaforms și în datele pe care le primea raportate Ministerul Sănătății. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie clarificată.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Fostul ministru al Sănătății a răspuns și acuzațiilor lansate în spațiul public: lipsa comunicării cu premierul sau cu presa:

„Da, ceea ce mi-ați repoșat mulți dintre dumneavoastră și mi-a fost reproșat public, comunicarea, sigur, puteam să arăt mai bine ceea ce se întâmplă în interior, puteam să arăt munca colegilor mei. Pare că lucrurile trebuie demonstrate în fiecare zi, pare că aș fi putut să fac o treabă mai bună în a răspunde unor întrebări, poate mai repede, poate mai ferm, poate mai bine.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.