Ediție Specială România în Direct cu Diaspora

Ediție specială România în Direct, joi, la Europa FM. Cătălin Striblea va deschide liniile telefonice tuturor românilor care trăiesc departe de casă. Diaspora este așteptată să ne vorbească.

Ai ascultat apelul președintelui și al autorităților și acum, ca niciodată, nu vei fi acasă cu ai tăi. Ce ai să le spui celor pe care nu i-ai văzut demult? Ce mesaj le transmiți românilor care au rămas acasă? Și cum o să simți tu cea mai mare sărbătoare a noastră departe de casă? Iar dacă te-ai întors deja, îți vei trăi viața aici?

Este timpul să ne povestești, de acolo de unde ești, ce ai învățat și ce trebuie să învățăm împreună din drama pe care o trăim. Care este acel lucru bun care ne unește deși acum suntem despărțiți. Te așteptăm la România în Direct să ne arăți că noi sunt toți pentru unul și #1suntemtoți

Așteptăm mesajul tău, audio sau scris pe WhatsApp la +40728111222. Înscrie-te la discuția în direct pe numărul de WhatsApp +40728 111 222. Sau vino cu noi pe frecvențele Europa FM, joi, la România în Direct, sunând la numărul de telefon +40 372 069 599.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS