Confidenţialitate

Ediție Specială Europa FM: Tragedia de la Secţia ATI a SJU Piatra-Neamţ | VIDEO

De la ora 12, în direct la Europa FM și video pe pagina de Facebook Radio Europa FM și pe europafm.ro, Alice Iacobescu vă invită la o Ediție Specială Știrile Europa FM.

Căutăm să aflăm cum a fost posibilă producerea unei asemena tragedii la Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, ce fac acum autoritățile și care sunt urmările.

Persoanele care au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, în Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, sunt 7 bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 67 şi 86 ani.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, duminică, întrebat fiind dacă se simte vinovat pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ, că vinovăţia aparţine tuturor deoarece „am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală”.

Întrebat că măsuri va lua pentru ca o astfel de tragedie să nu se mai întâmple, ministrul a menţionat reevaluarea managementului şi „tot ce înseamnă reevaluarea capacităţii de tratament a unităţilor sanitare, tot ce înseamnă coordonare”.

 

FOTO: ExplozivTV Neamț