Ed Sheeran – ”Shape of You” revine în fruntea Europa Top Hit

Dacă în urmă cu o săptămână cobora pe locul 2, fiind înlocuit în fruntea clasamentului de noul single lansat de Andra, acum Ed Sheeran revine în fruntea Europa Top Hit cu hitul ”Shape of You”.

Artistul spune că a avut-o în minte pe Rihanna când a compus piesa.

”Cântam unele dintre versuri şi mi-am dat seama că Rihanna nu va cânta aceste cuvinte, aşa că le-am păstrat pentru mine”, a glumit el.

Piesa face parte din albumul „Divide”, care a ajuns în topurile muzicale din Marea Birtanie şi SUA cu cele mai mari vânzări înregistrate în prima săptămână de la lansare.

Albumul a ajuns şi în topul celor mai mari vânzări înregistrate în prima săptămână pentru un artist britanic – doar Adele şi Oasis au albume care s-au vândut în mai multe exemplare în şapte zile decât cel al lui Sheeran.

Ed Sheeran se bucură şi de succese majore în privinţa hiturilor sale, în Marea Britanie – nouă din zece melodii de top fiind cântecele sale de pe albumul „Divide”.  Artistul nu se limitează însă doar la muzică.  În această vară, Ed Sheeran va avea o scurtă apariţie în sezonul al 7-lea al serialului „Game Of Thrones”.

Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii la Europa FM, prezentat de Adi Luca sâmbătă, de la ora 16:00, este ordonat de voi cu ajutorul voturilor pe europafm.ro.

Oricine are un cont creat pe europafm.ro, cel mai accesat site din România al unui post de radio, poate vota până sâmbătă modul în care şe aştează în clasament piesele.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit