Echipa care va reprezenta România la Invictus a plecat în Canada

Joi dimineața, militarii români care iau parte la Jocurile Olimpice Invictus au decolat de la Baza 90 Transport Aerian “Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu” din Otopeni.

România va participa pentru prima dată la Jocurile Olimpice Invictus, olimpiada militarilor răniți în teatrele de operații, în perioada 23-30 septembrie, în Toronto, Canada.

România va fi reprezentată la Toronto de 15 militari răniţi sportivi, care vor participa la șase discipline sportive individuale – tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la simulator, haltere, ciclism şi înot. La acestea se adaugă, ca sport de echipă, volei din poziţia şezând.

Ediție specială Lumea Europa FM

Duminică de la ora 11, în emisiunea “Lumea Europa FM” căutăm să aflăm mai multe despre Jocurile Invictus  și să descoperim cum arată viața unui erou din România, prin ce trece el și familia sa după ce a supraviețuit la limită în urma atacurilor de pe front.

Poveștile militarilor români dar și ale celorlalți participanți în competiție vor putea fi ascultate la Europa FM, duminică,într-o ediție specială despre spirite puternice și determinare, transmisă cu sprijinul DEDEMAN!

FOTO: Nicusor Comanescu/‎Invictus Romania

DEDEMAN> Planuri de Bine pentru Sport

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS