Drum cu Prioritate: Despre campania “Martie – Luna Siguranţei pe Două Roţi”, cu Marius Mitroi, vicepreședinte Black Helmets, și Ovidiu Munteanu, Brigada Rutieră București – VIDEO

La începutul acestui an, Europa FM a pornit campania “Dincolo de cifre sunt oameni”. Încercăm, pe cât putem, să vă aducem la cunoștință că viață e mai importantă și că, atenția și prudență în trafic sunt vitale că să reducem numărul de accidente auto.

În România, doar în anul 2018 au murit aproape 1900 de oameni, în urma accidentelor rutiere. Anul trecut, până la începutul lunii decembrie, la nivel național au fost înregistrate 7.543 de accidente rutiere grave, în urma cărora au și-au pierdut viața 1.637 de persoane, arată datele furnizate de Poliția Română.

Clubul de motocicliști BLACK HELMETS organizează în luna martie 2020 campania „Martie – Luna Siguranţei pe Două Roţi”, un proiect ce își propune să crească nivelul de conștientizare privind siguranța motocicliștilor în rândul participanților la trafic cât și promovarea motociclismului responsabil pe șoșelele din România, proiect căruia ne alăturăm.

Pe Drum cu Prioritate au fost invitaţi Marius Mitroi, vicepreședinte Black Helmets, și Ovidiu Munteanu, Brigada Rutieră București.