Confidenţialitate

Drulă, despre Ionel Arsene după prăbușirea podului de la Luțca: „Socialismul cu epoleți. Camaraderia PSD-PNL sub El Patron Iohannis care asigură liniștea lor”

Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor în perioada 23.12.2020 – 08.09.2021, a scris într-o postare pe Facebook că „Maestru de ceremonii, Ionel Arsene, baron de Neamț, care declara acum câteva luni: <<pot afirma că încă 50 de ani, la Luțca, peste râul Siret, se va circula în condiții de siguranță datorită unei investiții derulate de către Consiliul Județean Neamț>>. Prin PNDL”.

Cătălin Drulă a mai scris că: „Constructorul este asocierea AQUA PARK și MAVGO HOLDING, firme apropiate de Arsene. Când am venit la minister, am anulat licitația pentru dublarea DN71 Bâldana-Târgoviște pe care o câștigase AQUA PARK și nu reușea să depună garanția. Am lansat în schimb proiectul unui drum rapid modern prin afara satelor: drumul expres București-Târgoviște. Mare supărare, mare, la PSD, pierduseră ciracii lui Arsene contractul”.

„A venit Grindeanu la minister. Prioritatea sa, în primele zile de mandat? Relansarea dublării pe DN71, trebuia servit baronul de Neamț. Cine a depus ofertă? MAVGO HOLDING. Băieții nu se lasă până nu intră la cașcaval”, a adăugat Cătălin Drulă.

Sursa foto: Facebook / Cătălin Drulă

Cătălin Drulă: „Arsene a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, în primă instanță. Poate ați crede că a fost demis din funcție, că nu mai conduce PSD Neamț? Greșit”

„Între timp, Arsene a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, în primă instanță. Poate ați crede că a fost demis din funcție, că nu mai conduce PSD Neamț? Greșit. Declarație Marcel Ciolacu din 6 aprilie: <<Am avut o discuție cu domnul Arsene, ca doi colegi, ca doi camarazi. […] aștept o decizie politică a domnului Arsene>>.

Două luni mai târziu pentru că Marcel se teme de Ionel, decizia politică n-a venit, dar a căzut podul. Ăsta e socialismul cu epoleți, o camaraderie a hoției și a distrugerii. Camaraderia PSD-PNL sub El Patron Iohannis care asigură liniștea lor.

Numai USR se luptă cu ei pe bune și o vom face indiferent de piedici. Suntem aici, în picioare, nu plecăm. Pentru voi”, a explicat Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Podul de la Luțca s-a prăbușit la peste jumătate de an de la reparații. Ionel Arsene în noiembrie 2021: Podul are garanția unei greutăți de 340 de tone | AUDIO