Confidenţialitate

Drive in Stand-up Comedy, la Galați, cu Dan Badea, Natanticu & Bogdan Mălăele

Dan Badea, Cosmin Natanticu și Bogdan Mălăele urcă pe scenă pentru un spectacol de stand-up comedy, în regim drive-in, la Galați, duminică, 28 iunie 2020.

Evenimentul se va desfășura în aer liber, pe o scenă mobilă, din parcarea Shopping City Galați, cu locuri pe scaune conform cu noile reglementari de așezare și siguranță.

Prețul biletelor pentru acces general este de 60 lei, iar pentru locurile VIP este de 80 de lei.

“În cadrul evenimentului nu se vor comercializa alimente și băuturi, dar fiecare participant este liber să-și aducă propriile produse. Intrarea și ieșirea se va realiza prin două puncte ale parcării pe care le vom comunica în curând.

La intrare, biletele vor fi scanate de către personalul echipat complet cu vizieră, mănuși, mască, dezinfectant și vestă reflectorizantă. Accesul la toaletele centrului comercial se va face pe baza de brățară și se desfășura pe coridoare prestabilite cu distanțare de 2 metri între clienți.

Conform legislației în vigoare, grupurile de participanți se vor organiza în sectoare de câte maximum patru persoane, așezate la 1.5 metri unii de alții sau familii (persoane care locuiesc în aceeași gospodărie)”, transmit organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment sunt de găsit pe iabilet.ro