Două piese noi de la VUNK, în premieră absolută la Europa FM LIVE ÎN GARAJ

Miercuri, de la ora 19:30, concertul VUNK din Garajul Europa FM le rezervă fanilor mai multe surprize, printre care şi două noi piese cântate în premieră.

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 19:30, fanii Vunk vor avea ocazia să asculte, în premieră, două piese de pe viitorul album ‘Nu scapă nimeni‘.

‘La concertul din Garaj o sa cântăm două piese noi de pe albumul ce va apăraea în noiembrie. Piesele sunt Pierderea lor şi Fiecare. Prima este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste pe care le-am cântat noi, vreodată. Iar a doua este un cântec care ar trebui să îţi dea puterea necesară să mergi mai departe prin orice ai trece, să îţi acorzi a doua şansă, mereu. Concertul nostru de pe 10 oct din Garaj este ultima noastră apariţie în Bucureşti până la marea lansare a albumului de pe 14 noiembrie de la Sala Polivalentă‘, a declarat Cornel Ilie.

Invitaţiile pentru concertul VUNK Europa FM LIVE ÎN GARAJ vor putea fi câştigate ascultând Europa FM sau prin intermediul concursurilor din aplicaţia pentru Android Europa FM LIVE, care poate fi descărcată gratuit din Google Play.