Dominika Cibulkova: Dacă ajunge în finală la Wimbledon, îşi amână nunta

Jucătoarea slovacă de tenis Dominika Cibulkova are programată nunta sâmbătă, însă evenimentul de la Bratislava va trebui amânat dacă sportiva ajunge în finală la Wimbledon, anunţă The Guardian.

Cibulkova, în vârstă de 27 de ani, s-a calificat, luni, în sferturi la Wimbledon, urmând ca marţi să joace în sferturi cu Elena Vesnina.

„Când am ales data nunţii a fost pentru că mereu mi-am spus că nu sunt o mare jucătoare pe iarbă. Dar acum am câştigat la Eastbourne şi am ajuns aici în sferturi, aşa că m-am răzgândit.

Este amuzant, pentru că săptămâna trecută am visat că sunt deja la nuntă. Apoi m-am trezit şi mi-am zis: Hai, ai meci azi. Încă eşti la Wimbledon”, a spus Cibulkova, favorită 19 la Wimbledon.

Sportiva slovacă a afirmat că după victoria de luni cu poloneza Agnieszka Radwanska a transmis echipei sale că s-ar putea să-şi amâne nunta.

„Le-am spus: Acum treaba devine serioasă. Dacă voi câştiga sfertul, trebuie să rezolvăm problema. Dacă trebuie să amân nunta, va fi un vis devenit realitate. Pentru că în cariera mea nimic nu poate fi mai frumos decât să joc în finala de la Wimbledon. Nu este nicio problemă dacă amân nunta o săptămână, va fi mai frumos apoi”.

Cibulkova a invitat-o la nuntă pe fosta campioană de la Wimbledon, fosta sportivă franceză Marion Bartoli, dar aceasta nu poate fi prezentă sâmbătă deoarece trebuie să comenteze finala. “Suntem prietene foare bune. Dacă trebuie să mă comenteze pe mine sâmbătă, nu mă deranjează, pentru că sâmbăta viitoare va putea veni!”.

Dominika Cibulkova urmează să se mărite cu Miso Navara, un inginer slovac, alături de care formează un cuplu din 2010.

Foto: Dominika Cibulkova/Facebook

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS