Confidenţialitate

Dolj: Raisa, fetiță căutată în ultimele 24 de ore, a fost găsită fără viață la câteva sute de metri de casă. Mai multe persoane, audiate de anchetatori | AUDIO

Fetița de doi ani, din Dolj, căutată de 24 de ore după ce a dispărut de acasă, a fost găsită fără suflare. Mai multe persoane sunt audiate la această oră, anchetatorii încercând să afle ce s-a întâmplat cu fata.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Trupul Raisei a fost găsit la câteva sute de metri de locuința ei, într-o râpă cu vegetație înaltă. Potrivit unor surse, ar prezenta urme de violență. Așa că anchetatorii iau în calcul mai multe variante cu privire la decesul copilei, inclusiv o posibilă crimă. Cauza urmează a fi stabilită însă în urma necropsiei.

Fata de doi ani și cinci luni, din localitatea doljeană Breasta, a fost dată dispărută luni, la prânz. Se jucase până atunci, cu alții copii, în fața porții, după cum au observat polițiștii după ce au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. A intrat în curte și nu a mai ieșit. S-a crezut că a plecat pe câmpul din spatele casei. Timp de 24 de ore a fost căutată de sute de oameni – polițiști, pompieri, salvamontiști, jandarmi și voluntari, dar și cu elicoptere. A fost găsită fără suflare.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Firmă cercetată pentru evaziune fiscală după ce a mințit la ANAF că activează în construcții pentru a nu mai plăti impozite pentru angajați. Prejudiciul este de 12 milioane de lei anual | AUDIO