Confidenţialitate

Doi turiști străini, în comă după ce au consumat substanțe interzise la un festival de muzică în Mamaia

Doi turiști au ajuns la spitalul din Constanța în comă, după ce au consumat substanțe interzise. Mii de tinerii se distrează  la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, în stațiunea Mamaia.

Doi tineri, unul din Bucureşti şi altul din Marea Britanie, au avut nevoie de intervenţia cadrelor medicale, luni, în zona unui festival de muzică electronică din Mamaia, existând suspiciuni că ei consumaseră droguri.
Bărbatul din România a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru continuarea investigaţiilor, iar  tânărul din Marea Britanie a refuzat să fie dus la unitatea medicală.

Apoi, cadrele medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost nevoite să intervină tot în nordul staţiunii Mamaia, la o altă persoană suspectă de consum de droguri –  o femeie din Polonia. A fost transportată în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ministrul de Interne a spus că în acest sezon estival vor fi făcute teste antidrog pe litoral, pentru că “traficul şi consumul de droguri reprezintă un risc în toată zona litoralului românesc”.