Confidenţialitate

Dispozitivul de sărutat la distanță, inventat de o firmă din China. Peste 3000 de aparate s-au vândut în 2 săptămâni de la lansare | AUDIO

O firmă din China a inventat „o mașină de sărutat la distanță”. Un dispozitiv special se conectează cu telefonul. În două săptămâni de la lansare, s-au vândul peste 3000 de aparate, notează The Guardian.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dispozitivul transmite datele despre sărutul utilizatorilor. Aceste date sunt colectate prin senzori de mișcare ascunși în „buzele de silicon”. Mai mult, aparatul emite sunete și se încălzește ușor atunci când este sărutat.

Dispozitivul a fost intitulat sugestiv „MUA”. Inspirația pentru acest dispozitiv a venit în perioada de carantină din China. În cele mai severe cazuri, autoritățile au interzis oamenilor să-și părăsească apartamentele timp de luni de zile.

MUA seamănă cu un suport mobil cu buze. Pentru a-l folosi, îndrăgostiții trebuie să descarce o aplicație pe telefoane și să își asocieze mașinile de „sărutat”. Când sărută dispozitivul, acesta le răspunde la sărut.

Dispozitivul este disponibil în mai multe culori. Produsul a primit recenzii diferite: unii utilizatori au spus că este intrigant, în timp ce alții au declarat că se simt inconfortabil.

The Guardian notează că nu este primul aparat de sărutat la distanță: primul dispozitiv ar fi fost lansat de Cercetătorii de la Universitatea de Electro-Comunicații din Tokyo în 2011. Un aparat asemănătoar a fost realizat și de un Institut din Malaezia.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: China își lansează propriul ChatGPT. Și Google anunță că lucrează la ceva asemănător