Direcţia 5 pregăteşte lansarea albumului „Happy Day“

Pregătirile pentru cel mai important concert din acest an al trupei Direcţia 5, „Live in Bucureşti„, eveniment ce are loc pe 15 noiembrie la Sala Palatului, sunt pe ultima suta de metri.

Printre surprizele pe care le-au pregătit baieţii de la Direcţia 5 se numără lansarea albumului „Happy Day”, care va putea fi achiziţionat în ziua concertului chiar de la Sala Palatului.

Pe cel mai recent material discografic semnat Direcţia 5 se regăsesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ şi „Tu m-ai cucerit“.

În plus, pe lângă piesele solo, Direcţia 5 a inclus şi o super colaborare cu un artist ce a cucerit de-a lungul timpului atât topurile din România, cât şi cele internaţionale.

„Show-ul de la Sala Palatului va fi unul de neuitat. Le pregătim multe surprize fanilor. Vom interpreta piese ca «O fata ca ea», «Forever love» şi «Te iubesc», dar şi melodii nelansate“, a spus Marian Ionescu.

Biletele sunt disponibile pe www.directia5official.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro şi în reţelele Eventim şi Bilete.ro.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu şi Alina Crişan, trupa Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991, iar un an mai târziu baieţii lansau primul album: „La vulturul de mare cu pestele în gheare“.

A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume şi sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Direcţia 5 a colaborat cu artişti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Banică şi Nicoleta Nucă.