Confidenţialitate

Senatoarea Diana Șoșoacă va candida pentru funcția de primar general al Capitalei. BEC a admis candidatura sa | AUDIO

Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în cursa pentru alegerile pentru Primăria Capitalei. Biroul Electoral al Municipiul Bucureşti a decis admiterea candidaturii acesteia, după ce inițial a respins-o. Senatoarea a depus liste suplimentare de susţinători.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Duminică, Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Șoșoacă deoarece a găsit probleme multiple la listele de semnături depuse de senatoare.

Din cele peste 19.000 de semnături depuse de Diana Șoșoacă, 1.462 au fost invalidate datorită erorilor găsite, cum ar fi lipsa unor informații esențiale sau date incorect completate.

Diana Șoșoacă a lansat mai multe acuzații într-o postare pe Facebook. Aceasta a sugerat că decizia BEC a fost influențată de președintele PSD Marcel Ciolacu.

Senatoarea nu a fost luată în calcul în cel mai recent sondaj Avangarde făcut la comanda PSD, unde Nicușor Dan și Gabriela Firea ocupă primele două poziții.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Polițiști de frontieră, înjunghiați de traficanții de migranți în timpul unei intervenții pe Autostrada Timișoara-Arad | AUDIO