Dezbaterea dimineții: Cum apreciați măsurile luate de autorități în pandemie?

Barometrul Europa FM a măsurat luna trecută și ce părere au românii despre modul în care au gestionat autoritățile din România pandemia de coronavirus.

Astfel, peste trei sferturi dintre români consideră că autorităţile române iau toate măsurile necesare pentru a evita răspândirea coronavirusului în România.

Sondajul a fost început pe 5 martie, când în România erau doar 6 cazuri de coronavirus, și încheiat pe 26 martie, când se ajunsese la 1029 de cazuri și 22 de morți.

La aproape o săptămână distanță,  Ministrul Sănătății a fost înlocuit, numărul morților a depășit 80, Suceava și alte localități limitrofe sunt în carantină totală, sunt peste 2000 de cazuri de covid19 și apar demisii de frică în rândul cadrelor medicale.

Vlad, George și Luca i-au întrebat în această dimineață pe ascultători cum apreciază acum felul în care autoritățile gestionează epidemia și efectele ei?

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.