Confidenţialitate

Deșteptarea: Zeci de cartușe cu țigări de contrabandă au dispărut chiar din posesia poliției Petroșani | VIDEO

Caz de sucombare la tentațiile viciului la Poliția Petroșani. Un portbagaj de țigări confiscate a dispărut în mod misterios chiar din posesia poliției Petroșani. Țigările acestea fuseseră confiscate pe data de 15 septembrie. Cu totul, 47 de cartușe.

Pe 3 octombrie, anchetatorii de la Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice Petroşani au constatat că cele 47 de cartușe dispăruseră. Ele se aflau într-un birou al Poliției. 470 de pachete în două săptămâni, deci vreo 31 de pachete pe zi.

Ce valoare să fi avut? Țigări netimbrate, deci de contrabandă. Nu le vinzi la preț oficial, nu? 15 lei, să zicem. 7000 de lei.

Deci unul sau mai mulți polițiști au furat din propriul sediu bunuri de 7000 de lei. 1400 de euro. Merită? Cam ce siguranță și încredere să ai în polițiștii de la Petroșani, dacă dau cinstea pe rușine și 1400 de euro?

E clar că acești polițiști au acces la o rețea infracțională de valorificare a țigărilor de contrabandă. Deci, în Petroșani, e Estul Sălbatic, poliția e mână-n mână cu mafioții.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.