Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Selly se apără după petrecerea din pandemie, spune că legea e stupidă și acuză lumea de ipocrizie | VIDEO

Vloggerul Andrei Șelaru, zis Selly, a dat azi-noapte explicații pentru faptul că a organizat o petrecere în pandemie de ziua lui, în urma căreia a fost amendat alături de alte persoane cu 15.000 de lei. 

Într-un clip video postat pe Youtube, Selly a afirmat că a luat măsuri de protecție înainte de eveniment, întrucât le-a cerut tuturor participanților să se testeze.

În plus, Selly spune că legea ”este foarte stupidă” deoarece ”cluburile sunt pline” și legea nu se aplică ”pentru toată lumea la fel”. Iată răspunsul lui integral:

Petrecerea a avut loc în weekend, iar în filmulețele distribuite chiar de Selly pe Instagram, la eveniment au participat în jur de 20 de  persoane, deși în timpul stării de alertă evenimentele private cu un număr mare de persoane sunt interzise. Polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu.

În imaginile postate pe rețeaua de socializare și șterse ulterior, se vedea că la eveniment a participat și cântărețul de manele Tzancă Uraganu. 

Vlad, George și Luca i-au invitat pe ascultătorii Deșteptarea să își exprime părerea despre felul în care a răspuns Selly după petrecerea dată în pandemie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.