Confidenţialitate

Deșteptarea: Sediul PSD Mediaș a fost găsit racordat ilegal la rețeaua publică de apă | VIDEO

La Mediaș, societatea de apă și canalizare a descoperit că organizația locală a PSD este racordată ilegal la rețeaua de apă.

Culmea, PSD Mediaș a criticat de multe ori administrația locală și compania de apă pentru prețurile mari pe metrul cub. În luna martie, organizația chiar a inițiat o petiție publică prin care cerea scăderea prețului apei, petiție care a strâns până astăzi aproape 1000 de semnături, scrie G4 Media.

De când sunt aceste scurgeri? Compania de Apă nu a putut spune, dar se presupune că ar fi vorba de ani de zile.

Președintele PSD Mediaș, Claudiu Mureșan, a făcut următoarea declarație pentru publicația Turnul Sfatului: “Stau și mă întreb și eu dacă nu cumva cei de la Apa Târnavei ar trebui să explice, nu să judece ei clienții, cum e posibil să existe asta în Mediaș și cine știe unde o mai fi astfel de situații, să nu fie contractate?”

Deci, din punctul de vedere al PSD, păgubașu-i vinovat. “Apa Târnavei ar trebui să explice, nu să judece ei clienții, cum e posibil?”

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: shutterstock