Confidenţialitate

Deșteptarea României: Turism la noi acasă. Cine-i de vină pentru starea turismului? Patronii sau oaspeții?

Deșteptarea României continuă campania dedicată turismului românesc. De ce, în ciuda unui an bun, criticile la adresa turismului din România sunt din ce în ce mai multe?

Chef Adi Hădean spune că “serviciile de pe litoral sunt cele acceptate de oaspeți, uneori chiar impuse de aceștia.” Românii vor să vină cu vinul lor la restaurant, acceptă legume care nu sunt proaspete și fac risipă atunci când se află la all inclusive, spune Chef Hădean.

De partea cealaltă, personalul și patronii sunt supuși presiunii chiriilor, nu găsesc oameni competenți și vor să câștige repede într-o vară. Rezultatul sunt prețurile mari și o stare de lucruri care nemulțumește pe toată lumea.

Cine este responsabil de acest cerc vicios? Patronii sau clienții? Și care este cea mai mare problemă de organizare a turismului din România?

Deșteptarea României este vineri de la 13.15 cu chef Adi Hădean. Puteți să ne sunați pentru înscrieri la 0372 069 599. Așteptăm mesajele voastre pe Whatsapp la 0728 111 222. Suntem live și pe Facebook, la Radio Europa FM.