Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Patronul unui restaurant din Italia a găsit soluția pentru a ocoli restricțiile din pandemie

Patronul unui restaurant italian a descoperit cum poate fenta restricțiile COVID-19 fără să încalce legea.

Normele legale în curs în această perioadă prevăd că toate localurile publice se închid la miezul nopții.  Dar în normele respective nu este prevăzută nicăieri ora de deschidere.

Aldo Manoieri, proprietarul unui local ce funcționa înainte non-stop, închide la ora 12:00 noaptea fix, dar redeschide după 15 minute, scrie tgcom24.it

„Premierul Conte și super-miniștrii săi absolvenți nu s-au gândit că, pe lângă ora de închidere, mai există și una de redeschidere”, spune Aldo Manoieri.

Săptămâna trecută, atunci când măsurile au intrat în vigoare, Manoieri a închis restaurantul la miezul nopții și l-a redeschis 15 minute mai târziu. Polițiștii care au intervenit au fost de acord cu el că nu încalcă legea.

Opinia publică s-a împărțit – unii îl consideră un erou, ba chiar i-au urmat exemplul și au procedat similar cu localurile lor, alții spun că este un pericol pentru sănătatea publică. 

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.