Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: O femeie de 91 de ani din Germania cultiva canabis fără să ştie

O femeie în vârstă de 91 de ani a constatat că, fără să ştie, cultiva canabis pe balconul său dintr-un centru pentru îngrijirea vârstnicilor din sudul Germaniei..

O angajată a centrului din localitatea Krumbach din landul Bavaria a alertat poliţia după ce a observat o plantă cu aspect suspect.

“Rezidenta a rămas uimită deoarece nu cunoştea numele plantei şi nu era la curent cu interdicţia privind cultivarea acesteia”, a anunţat poliţia.

“Ei îi plăcea planta, pe care o îngrijea de ceva vreme, aşa că nu a fost de acord ca aceasta să fie confiscată de poliţişti”, au precizat autorităţile.

Abia după o perioadă de convingere şi multe explicaţii, femeia a fost de acord să predea planta, scrie agenția de presă DPA.

Nu se cunoaşte cum a intrat nonagenara în posesia seminţelor. Ea nu îşi va recupera însă planta, aceasta fiind distrusă deoarece este considerată un narcotic, a declarat un reprezentant al autorităţilor.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.