Confidenţialitate

Delia & Deepcentral lansează single-ul, “Gura ta” – VIDEO

Delia, în colaborare cu trupa Deepcentral, lansează un single mult aşteptat, “Gura ta”, ce scoate în evidenţă şi o altă faţă a cântăreţei, cea delicată.

“Gura este interpreta spiritului si a inimii omului, iar buzele simbolul senzualitatii. Citeste-mi pe buze si atunci cand tac, caci ele tradeaza sentimente si stari. Mereu am considerat ca exista o legatura perfecta intre buze si felul de a fi al omului. Gura ta e despre asta, o piesa sensibila, dar senzuala, care scoate la suprafata o parte din mine ce a stat ascunsa cativa ani”, declară Delia.

Piesa Gura ta a fost compusa cu cateva zile inainte ca Delia sa vina la studio. Ne cunoastem de atatia ani, dar am avut emotii. Emotii pentru ca, dupa piesele lansate in 2015, stacheta este extreme de ridicata. Cred ca, impreuna cu ‘Gura ta’, vom fi cel putin la nivelul pieselor precedente si, in plus, aducem fanilor o piesa sincera, sensibila si puternica, o combinatie inedita si un sound catchy”, spune Doru Todoruţ, membru Deepcentral.

Colaborarea cu Delia a fost extraordinara. Tin minte ca am ramas surprins atunci cand m-a sunat exact cand a aterizat dupa un drum foarte lung cu avionul ca vrea sa vina direct la studio. Cati ar face asta? Si a fost exact cum ma asteptam: super profi! La filmari a fost o stare linistita, totul era sub control. Atat de linistita incat, obosit fiind, am adormit in masina cateva ore pana cand a fost randul meu sa trag”, adaugă George Călin de la Deepcentral.

Piesa “Gura ta” este scrisă şi compusă de către băieţii cei de la DeepcentralGeorge Călin şi Doru Todoruţ, iar videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu.

Pe 2 aprilie 2016, Delia va susţine un concert la Sala Palatului, “Welcome to Deliria”.