Confidenţialitate

De ziua ei, Mirela Retegan își donează ziua de naștere pentru o mămică și cei șapte copii pe care îi crește singură | VIDEO

Mirela Retegan își donează și în acest an ziua de naștere pentru a face fapte bune, cu ajutorul platformei Galantom.

”Sunt Mirela Retegan și mi-am propus cel mai frumos cadou de ziua mea: o mașină nouă și bună pentru Cristina și ceilalți copii adoptați de Sarah.

Dacă vrei să-mi faci un cadou de ziua mea, ajută- mă să strângem banii necesari cumpărării unui microbuz pentru Sarah Nicole Smith și cei 7 pitici salvați de ea, pe care îi crește singură.

Donează pentru mașina de care Sarah și copiii au atâta nevoie. 145.000 de ron sunt banii pe care mi-am propus să-i strâng pentru acest proiect. Sarah și cei 7 pitici au cu adevărat nevoie de acest cadou.

Va mulțumesc din toată inima și vă trimit anticipat, îmbrățișări și pupici cu sclipici!” – aceasta este invitația adresată de Mirela Retegan celor care vor să-i spună ”La Mulți Ani” cu ajutoul unei donații pentru Sarah Nicole Smith și cei 7 copii salvați de ea.

Donațiile se pot face la adresa https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=13330

În luna martie a anului trecut, la Antrenorul Părinților, Mirela Retegan a prezentat povestea mămicii pe care caută acum să o ajute. Psihologul Sarah Nicole Smith s-a născut în Carolina de Nord, SUA, iar în urmă cu 11 ani a venit în România, unde a decis să se mute. A început să îngrijească cinci copii abandonaţi, iar apoi a mai luat în grija ei încă doi bebeluşi.

“Am decis să vin pentru două săptămâni să fac voluntariat. Am lucrat într-un centru de plasament. Nu puteam să vorbesc cu copiii, mai mult ne jucam. După şase luni am venit înapoi, tot pentru două săptămâni.

După aia am decis să mă mut în România”, mărturisea Sarah Nicole Smith, în emisiunea Antrenorul Părinţilor cu Mirela Retegan.