De vineri, la Europa FM începe ”Dublu Impact” cu Ionuț Bodonea și Andrei Lăcătuș

O nouă emisiune începe vineri pe frecvențele Europa FM. De la ora 18:15, imediat după Jurnalul de Seară, Ionuț Bodonea și Andrei Lăcătuș prezintă Dublu Impact.

”Dublu Impact” este o emisiune fresh de interviuri care sparge tiparele radioului tradițional si pune invitatii in ipostaze comice si surprinzatoare, la construcția cărora chiar ei conspiră (conștient sau nu) împreună cu cei doi realizatori. Întrebări curajoase, situații hilare și provocări inteligente sau măcar cât de cât inteligente. Asta promite noua emisiune de la Europa FM, începând de vineri, 20 septembrie.

Dublu Impact este filmul meu preferat cu Jean-Claude Van Damme. Nici nu știam că are un frate geamăn până la acest film. Cât despre emisiune, o să fie tare!”, spune Ionuț Bodonea despre noul program Europa FM.

„Mulți ascultători Europa FM or să ridice o sprânceană când vor auzi pentru prima oară emisiunea noastră. Apoi or să o ridice și pe a doua și apoi or să izbucnească în râs. Suntem aici să dăm peste cap teoriile tradiționale despre cum se face un interviu, așa că vă garantăm că n-ați mai auzit așa ceva la radio. E un proiect care marchează maturitatea noastră în acest domeniu dar și imaturitatea noastră în orice alt aspect al vieții”, completează Andrei Lăcătuș.

Fiecare ediție va putea fi ascultată pe frecvențele Europa FM, dar și urmărită video pe europafm.ro, pagina de Facebook Radio Europa FM și canalul de YouTube Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS