Confidenţialitate

Dan Motreanu, cel mai dur critic al coaliției cu PSD, a fost ales vineri în funcția de prim-vicepreședinte PNL | AUDIO

Liberalul Dan Motreanu, cel mai dur critic al coaliției cu PSD, a fost ales astăzi în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Nu este singurul lider PNL care nu vede cu ochi buni alianța cu social-democrații.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a retras în ultimul moment

Europarlamentarul Dan Motreanu a fost ales prim-vicepreședinte după ce contracandidatul său, ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a retras în ultimul moment. El a obținut cel mai mare număr de voturi din partea Consiliului Național al PNL, peste 700.

Motreanu s-a poziționat din 2021 drept cel mai dur critic al coaliției cu PSD

Motreanu s-a poziționat, începând de anul trecut, drept cel mai dur critic al coaliției cu PSD. El nu doar că a votat în toate ședințele partidului împotriva alianței cu social-democrații, ci și-a criticat și colegii pentru parafarea acestei coaliții. Dan Motreanu a avertizat de mai multe ori anul trecut că PNL va avea doar de pierdut de pe urma acestei alianțe, mai ales în termeni de electorat.

Prezența sa la vârful partidului este cu atât mai importantă în contextul intensificării divergențelor dintre PNL și PSD, principalele partide ale coaliției.

Lucian Bode a fost singurul candidat pentru poziția de secretar general PNL

Un alt critic al alianței PNL – PSD ales în conducerea partidului este senatorul Virgil Guran. Și el a votat împotriva acestei coaliții.

Au mai fost alegeri și pentru funcția de secretar general al PNL, poziție câștigată din poziția de unic candidat de către ministrul Lucian Bode.

Sursa foto: Facebook / Dan Motreanu

Citește și: Prefectul din Bacău: E nevoie urgent de instalarea unor separatoare de sens pe DN2 E85, una dintre cele mai însângerate șosele din țară | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.