Dan Bittman: „Și mie mi-au plăcut ciboargele!”

Dan Bittman a mărturisit La Radio cu Andreea Esca despre o pasiune similară jurnalistului Cristian Tudor Popescu, făcută în aceeaşi emisiune, la Europa FM.

Dan Bittman spune că și lui i-au plăcut ciboargele în adolescență, făcând referire la afirmația jurnalistului Cristian Tudor Popescu care a povestit că în tinerețe i-au plăcut ciboargele.

„L-am auzit pe Cristian Tudor Popescu că lui i-au plăcut ciboargele. Ei bine vreau să spun că și mie! Îmi plăcea să fie mai atletice, voiam să fie mai sportive!”, a spus Dan Bittman.

Solistul Holograf a povestit și că dintre toți membrii trupei, în tinerețe cel mai mare succes la femei îl avea Edi Petroșel.

„Arătam toți bine pe vremea aia, ca să fim cinstiți, eram tineri. Dar Edi era fabulos! Avea cel mai mare succes la fete! Avea ceva special! Am fost la un moment dat în Dresda, la un festival. Lângă noi era delegația Cubei și s-a ridicat o cubaneză cum nu pot să-ți povestesc în cuvinte și a venit cu un șirag de perle, i le-a pus lui Edi de gât și nu l-am mai văzut două zile! Atât era de frumos Edi!”, a povestit Dan Bittman.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS