Dan Barna a fost validat ca președinte al USR

Dan Barna a fost validat în cadrul celui de-al V-lea congres al USR de la Timişoara – pentru funcţia de preşedinte al partidului. Dan Barna susține că la alegerile prezidenţiale cetăţenii vor avea şansa de a alege între două variante de Românie, estimând că va intra în turul al doilea alături de preşedintele Klaus Iohannis.

„Cred şi sunt foarte optimist că România va avea pentru prima dată după 30 de ani şansa să aleagă în turul doi între două variante de Românie, între preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis, candidatul PNL, şi persoana mea, Dan Barna, din partea Alianţei USR-PLUS. Este un semnal că România se însănătoşeşte şi este un mesaj că, după trei ani de abuzuri ale PSD asupra României, oamenii au înţeles că acest mamut obosit trebuie să se retragă din istoria curentă”, a declarat Dan Barna în cadrul unei conferinţe de presă.

Dan Barna a fost validat în funcție obținând 429 din cele 478 de voturi exprimate. A obținut 14 voturi „contra”, iar 25 de persoane s-au abținut.

Tot în cadrul Congresului Național de la Timișoara vor fi aleși noii membri ai Biroului Național și Comisiilor Naționale de Arbitraj și Cenzori.

La congres au participat circa 800 de membri, dintre care 500 de votanţi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS