Confidenţialitate

Damian Drăghici lansează alături de Feli clipul cinematografic “Trandafire” – VIDEO

La un an după ce au colaborat pentru ”Hopai Diri Da”, Damian şi Feli lansează clipul cinematografic “Trandafire”.

“Cumva mesajul piesei Trandafire transpus în relaţia mea profesională cu Damian Drăghici pot spune că e semi real. Damian ştie, şi cu sinceritate spun, că îl apreciez mult şi că viziunea lui din punct de vedere muzical mi se pare dincolo de tot ce e normal.

Damian e un suflet şi un artist MARE. Suflet cu FOC. Genul meu de suflet. Să avem această colaborare pe piesa Trandafire, piesă la a cărei creaţie am participat şi piesa pe care o cânt cu patos de fiecare dată, e o bucurie pt sufletul meu. Pentru că mi-e dragă şi piesa şi îmi e drag şi Damian”, declara Feli.

Trandafire este despre iubire, pasiune şi dragoste cu năbădăi”, adaugă Damian Drăghici.

Până în prezent, Damian Drăghici a avut colaborări cu artişti precum Smiley (“În staţie la Lizeanu”), Delia (“Mona”), Andra & Cabron (“Lume, lume”), Feli (“Hopa diri da”), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Feli a cucerit publicul cu piese ca “Acasă”, “Ceartă artă”, “Cine te crezi”, “Timpul”, “Creioane colorate”, “Va urma”, cu primele locuri în topurile muzicale şi milioane de vizualizări pe YouTube. Recent, artista a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, în cadrul unui eveniment emoţionant.