Feli a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli” – GALERIE FOTO

Feli a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, alături de peste 150 de invitaţi la Teatrul Metropolis.

Primul album al artistei conţine şapte piese noi, dar şi piese cunoscute deja publicului precum „Creioane colorate”, „Timpul” sau „Va urma”, dar şi cel mai recent single, „Acasă”.

„În seara asta mi-am trăit visul cu ochii după 25 de ani. Nici nu puteam să îmi doresc să fac lansarea în alt loc. Mă aşteptam să fiu mai oficială, să fie lumea mai oficială, dar nu a fost aşa. Tot ce am făcut, am făcut din suflet. Chiar m-am simţit acasă. Sunt bucuroasă că oamenii din sală sau de pe Facebook m-au văzut fix aşa cum sunt”, a spus Feli.

Feli- copil, Feli- senzuală şi Feli- femeia puternică au fost ipostazele pe care artista le-a dezvăluit şi pe scenă, nu numai în piesele de pe album.

Piesa de suflet a artistei, „Creioane colorate”, a fost cântată de Feli împreună cu un cor de treizeci de copii – Bravissimo. Guess Who, Connect-R şi Muse Quartet au urcat şi ei pe scenă alături de Feli.

„E super talentată, ce pot să zic decât că e cea mai tare! Ştiam că va ajunge exact acolo unde merită, adică sus!”, o descrie Guess Who pe Feli.

„Sunt foarte mândru de Feli şi de toată echipa HaHaHa Production” marturiseşte Smiley după concertul lui Feli.

„Cred că a fost un concert foarte reuşit. Nici nu îmi imaginam altfel. Mi-am dorit ca oamenii să o cunoască aşa cum o ştim noi şi cred că primul pas a fost făcut cu dreptul. Feli este un artist complet, iar evoluţia ei în cei trei ani la HaHaHa Production a fost fabuloasă. În seara asta am fost impresionat, ştiam că are emoţii mari, dar a ştiut cum să dozeze fiecare moment şi o oră jumătate de cântare a trecut făra să-mi dau seama”, adaugă Smiley.

Feli a avut parte şi de o surpriză: cele două prietene din copilărie au venit la lansare ca să îi fie alături şi să o felicite.

„Una dintre ele a venit special din Germania, iar cealaltă de la Sibiu. Cea din Germania pleacă dimineaţa la aeroport, aşa că în noaptea asta o să mergem la mine acasă şi o să stăm la poveşti şi o să depănăm amintiri, o să ne bucurăm de momentul ăsta pe care îl visam împreună din copilărie”, povesteşte Feli.

Andreea Esca, Delia, Horia Brenciu, Irina Rimes, Damian Drăghici, Sore, Lidia Buble, Giulia, Jean Gavril, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Dorian, Noaptea Târziu, Like One, Dan Finţescu, Cotofan, Paul Damixie sunt doar câtiva dintre invitaţii speciali care au luat parte la concertul lui Feli.